Park Dedeman Trabzon misafir kabulüne başladı

Park Dedeman Trabzon, 1 Temmuz 2020 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. 

Park Dedeman Trabzon misafir kabulüne başladı

Türk turizminin ilk uluslararası otel zinciri olan Dedeman Turizm Grubu bünyesinde yer alan Park Dedeman Trabzon, 1 Temmuz 2020 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı. 

Tüm Dedeman otellerinde uygulanacak GÜVENDE KAL manifestosu ile misafirlerin ve çalışanların sağlığı için gerekli tüm önlemler hayata geçirilecek.

BANU DEDEMAN: “YENİ NORMAL; ESKİYE DÖNÜŞ DEĞİL, DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN KAÇINILMAZ OLDUĞU YENİ BİR DÖNEM OLACAK”

Ülke ekonomimizde önemli bir yere sahip olan turizm sektörü, bu krizde de en çok etkilenen sektörlerden biri oldu diyen Dedeman Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Bugüne kadar birçok kriz yaşadık ve kayıplar vermemize rağmen atlatmayı başardık. Ancak bu yaşadığımız kriz, bölgesel veya ülkesel değil, global boyutta bir kriz. 2019’da rekor kırarak 52 milyon turist ağırlayan sektörümüzün 2020 yılı için hedefi, bir önceki yılın üzerindeydi. Ancak pandemi, sektör olarak planlarımızı değiştirmemize neden oldu. Hem ilgili kurumlar, hem de markalar olarak üzerimize düşeni yaparak bu dönemi de en az kayıpla kapatmak için çalışıyor olacağız. Türkiye, sağlık alanında güven veren bir ülke olarak yaralarını diğer ülkelerden çok daha çabuk saracaktır. Bu avantajlı konumumuzu kaybetmezsek, sektör olarak 2020'nin kayıplarını 2021'de telafi edebiliriz. Ayrıca sosyal, psikolojik, fiziksel ve ekonomik olarak bu yeni dünyayı anlamamız gerekiyor. Yeni dönemde değişim ve dönüşüm kaçınılmaz olacak. Bu süreci kabullenip, uyum sağlamamız önemli. Biz Dedeman olarak 50 yıllık tecrübemiz, güçlü kadromuza dayalı yapımız ve sürdürülebilir stratejimiz ile uzun vadeli hedeflerimize odaklanmaya devam edeceğiz” dedi. 

Park Dedeman Trabzon misafir kabulüne başladı

“GÜVENDE KAL” 

Dedeman Turizm Grubu bünyesinde pandemi sürecinin ilk günlerinde oluşturan özel kurul tarafından tanımlanan, yönetilen süreçler ve alınan önlemler ile hazırlanan “GÜVENDE KAL” manifestosuna dair Park Dedeman Trabzon Genel Müdürü İlter Sipahi bilgi paylaştı.

İlter Sipahi, “GÜVENDE KAL” manifestomuz; sosyal mesafe, hijyen, eğitim, sağlıklı besin olmak üzere 4 ana başlıktan, 50’yi aşkın alt başlıktan oluşuyor. Dedeman olarak GÜVENDE KAL diyoruz. Çünkü, misafirlerimiz kendilerini evlerinde olduğu gibi güvende hissetsinler istiyoruz. 1 Temmuz’dan itibaren tekrar “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile misafirlerimizi ağırlamaya başladık” dedi.

BAŞROLDE TEMASSIZ HIZMET ANLAYIŞI

Park Dedeman Trabzon’da misafirlerin otellere ilk girişinden itibaren temassız hizmet anlayışı öncelik olacak. Konaklama süresi boyunca devam edecek tüm önlemler, ortak alanlardan odalara, toplantı salonlarından yeme içme alanlarına kadar tüm noktalara yansıyacak. Misafirler, 24 saat kullanılmamış, bu süreçte gerekli tüm hijyen prosedürlerinin uygulandığı odalarda ağırlanacak. 

Park Dedeman Trabzon misafir kabulüne başladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler