Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan ünlü oyuncu Nuri Alço'nun durumu ağırlaştı. Alço'nun tedavisi hastanede sürüyor.

Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço'dan üzücü haber geldi. 69 yaşındaki Alço bir hafta önce koronavirüse yakalandı. Durumu ağırlaşan Alço, hastaneye kaldırıldı. 

Nuri Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu, "Herkül'üm benim... Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" diyerek sevenlerinden dua istedi.

Alço, yaklaşık 12 yıldır aşk yaşadığı Burcu Sezginoğlu ile geçtiğimiz yılın Temmuz ayında evlenmişti. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'ndeki nikaha, çiftin sınırlı sayıda aile üyeleri ve arkadaşları katılmıştı.

Alço, "Hayat bir maratondur. Yolculukla başlar ve mezarda biter. Burcu'ya sormak isterim. Benimle bir hayat yolculuğuna var mısın?" diyerek Sezginoğlu'na evlenme teklifinde bulunmuştu.

Nuri Alço hastaneye kaldırıldı

Nuri Alço hastaneye kaldırıldı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem