İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi

Et, köfte ve balığın Trabzon'daki en lezzetli adresi olan İbo Restoran Havaalanı mevkiinde hizmet vermeye devam ediyor.

İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi

1990 yılından beri Trabzon Havaalanı mevkiinde hizmet vermekte olan İbo Restoran'ın oldukça zengin ve lezzetli bir mutfağı bulunmaktadır.

Gerek et ve balık çeşitleri gerekse mezeleri ve yöresel ara sıcakları olarak tadılması gereken birçok favori lezzete sahiptir. 

Geleneksel lezzetlerimizden olan Kuymak İbo Restoran’da köy tereyağı ve köy peyniriyle pişirilip kızarmış ekmek eşliğinde servis edilmekte olup olağan üstü bir lezzete sahiptir.

İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi

Ayrıca yine yöresel lezzetlerden olan kayganası da çok meşhurdur. Misafirlerinin isteğine bağlı olarak sade, peynirli veya hamsili olarak pişirilmekte olup her biri kendine has ayrı bir tat sunmaktadır.

Zengin meze çeşitleri yanında ayrıca pazı kavurma, turşu kavurması ve hamsi kuşu gibi yöresel lezzetleri de menüsünde bulundurmaktadır.

İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi

Kuzu etinin özel sosla terbiye edilmiş et şişi, kuzu kalem pirzolası ve kendi imalatı olan sebzeli köftesi bölgede çok meşhurdur. İbo Restoran’nın müşterilerinin vazgeçilmezi olan sebzeli köfte buraya gelen herkesin mutlaka tatması gereken bir lezzettir.

İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi

İbo Restoran sadece etiyle değil balığıyla da aynı tadı müşterilerine sunmaktadır. Güveçte tereyağlı levreği bu anlamda tadına doyulmayacak bir lezzet daha sunmaktadır. İsteğe bağlı olarak kaşarlı olarak da servis edilebilmektedir.

İbo Restoran: Et, köfte ve balığın en lezzetli adresi

Ayrıca mezgit tavası ve güveçte mezgit buğulaması da çok meşhurdur. Balık severlerin de mutlaka tatması gereken bir lezzettir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem