Halil Falyalı cinayeti yeni gelişme! 3 şüpheli gözaltına alındı

Halil Falyalı cinayeti soruşturması: 3 şüpheli İstanbul'da gözaltına alındı.

Halil Falyalı cinayeti yeni gelişme! 3 şüpheli gözaltına alındı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Girne'de uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş cinayetleri soruşturması kapsamında KKTC Polisi ile ortak yürütülen çalışma sonucu 3 şüpheli İstanbul'da gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre 3 şüpheli Falyalı ve Demirtaş cinayetlerinin hemen ardından KKTC'den Türkiye'ye geldi. Şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü'ndeki sorguları sürüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "08 Şubat 2022 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Çatalköy'de gerçekleştirilen Halil Falyalı ve Murat Demirtaş isimli şahısların Silahlı Saldırı neticesinde öldürülmesi olayı ile ilgili, KKTC Kıbrıs Polis Genel Müdürlüğü ile kurulan koordinasyon neticesinde olayla ilişkili olduğu değerlendirilen 3 şüpheli şahıs İstanbul Emniyet Müdürlüğümüz tarafından gözaltına alınmıştır." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem