Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti trafik kazası geçirdi

Trafik kazası geçiren Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti ölümden döndü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti trafik kazası geçirdi

Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, tatil için gittikleri Çeşme'den dönerken trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Hadise'nin korkudan bayıldığı ve uzun süre kendine gelemediği öğrenildi.

Hadise ile Mehmet Dinçerler, hafta sonu tatil için Çeşme'nin yolunu tuttu. İki gün şehri gezen çift, dönüş yolunda kabus yaşadı. İş insanı Dinçerler'in kullandığı aracın ön lastiği seyir halindeyken patladı.

HADİSE KORKUDAN BAYILMIŞ

Dinçerler, direksiyon hakimiyetini kaybedince sağa sola çarparak durabildi. Korkudan bayılan Hadise, uzun süre kendine gelemediği öğrenildi.

"BU ARAÇTAN NASIL SAĞ ÇIKTINIZ?"

Olay yerine giden polislerin ise ikiliye, "Bu otomobilden nasıl sağ çıktınız? Allah korumuş" dediği öğrenildi. Şarkıcı ve iş insanı, başka araçla İstanbul'a döndü. 

"HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNU YAŞAMADIM"

Hadise basına yansıyan haberlerin ardından Twitter hesabından açıklamada bulundu: "Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim."

Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti trafik kazası geçirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler