Gazeteci ve yazar Ahmet Tulgar hayatını kaybetti

Bir döneme damgasını vuran başarılı dizi Fırat'ta "Çoban Ali" karakterine hayat veren gazeteci ve yazar Ahmet Tulgar, evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 63 yaşında hayatını kaybetti.

Gazeteci ve yazar Ahmet Tulgar hayatını kaybetti

Gazeteci ve yazar Ahmet Tulgar, evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 63 yaşında hayatını kaybetti. Tulgar'ın vefatını, İletişim Yayınları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Açıklamada, "Dostumuz, yazarımız Ahmet Tulgar'ı kaybettik, çok üzgünüz" ifadelerine yer verildi.

SON PAYLAŞIMI HALİT KIVANÇ'LA İLGİLİYDİ
Ahmet Tulgar'ın Twitter'da yaptığı son paylaşım ise geçtiğimiz gün yaşamını yitiren Halit Kıvanç'la ilgiliydi. 97 yaşında yaşamını yitiren usta gazeteci ve sunucu Halit Kıvanç'a rahmet dileyen Tulgar, paylaşımında "Unutulmaz... Halit Kıvanç..." ifadelerine yer vermişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler