FETÖ’nün korkunç planı! Bizimle uğraşanları deşifre edin

FETÖ (Fetullahçı Terör Örgütü) tutukluları içeride bile rahat durmuyor.

FETÖ’nün korkunç planı! Bizimle uğraşanları deşifre edin

Türk milletinin tarihi boyunca uğradığı en hain, en kalleş, en alçak hareketi olan FETÖ’nün elebaşları cezaevlerinde bile rahat durmuyor. 

FETÖ’nün hedefinde yine kendilerine karşı yazılar yazan aydınlar gazeteciler ve sivil toplum örgütü temsilcileri var. Cezaevinde tutuklu bulunan bazı örgüt mensupları kendilerine ziyarete gelenlere “Bizi yazıp-çizen karalayan günümüzde ve geçmişte kim varsa onları tek tek deşifre edin ve her türlü itibar suikastı için gereken ne varsa yapın. Kalemleri kırısın  Sosyal medya yolları kullanarak onları  gerekirse belden aşağı  karalamalarla toplum karşısında küçük düşürün” talimatı verdikleri öğrenildi. 

FETÖ örgütün yurt dışına kaçmış elemanları da bu talimatlara uygun bir şekilde twiter başta olmak üzere sosyal medya üzerinden tehdit ve şantajlara devam ediyor. Amaç FETÖ’yü geçmişte ve bugün yazıp-çizenlere gözdağı vermek onları korkutmak, susturmak  ve sindirmek. Geçen yıl gerçekleşen bazı operasyonlarda örgütün elinde bazı gazetecilerin isimleri sosyal medya hesapları ve onlara yönelik şantaj girişimlerini yansıtan belge ve dökümanlar ele geçmişti.

Eğitimci-yazar İsmail Özcan “Türk milleti, tarihinde hiçbir zaman bu çapta bir ihanete, bu boyutta bir düşmanlığa ve kindarlığa muhatap olmamıştır” diyerek konuyla ilgili şunları dile getirdi: “Bu hain darbe girişimi milletimizin dillere destan fedakârlık ve kahramanlığı sayesinde önlendiyse de bu ihanetin barındırdığı geniş kapsamlı tehdit kolay kolay bu ülkenin üzerinden kalkmayacaktır. Bilinçli, uzun soluklu ve tavizsiz bir mücadele ile ancak bertaraf edilebilecektir.1 5 Temmuz’dan sonra geçen 6 yıl içinde FETÖ hareketi yuvalandığı devlet kadrolarından tam olarak temizlenememiştir. Elemanları kripto olarak orduda, adliyede, emniyette, akademide varlıklarını sürdürmektedir. Neredeyse her gün bu örgüte yönelik operasyonlar yapılmakta, her operasyonda birçok örgüt üyesi gözaltına alınmakta birçoğu da tutuklanmaktadır. Bunlar Tayyip Erdoğan’ın kendilerine karşı amansız, tavizsiz mücadele verdiğini çok iyi biliyorlar. Bu yüzden en önemli hedefleri AK Parti ve Tayyip Erdoğan iktidarını değiştirmektir. Tayyip Erdoğan gitsin de yerine kim gelirse gelsin diye canhıraş bir çaba içindeler. Çünkü Tayyip Erdoğan’dan başka herkesi daha rahat yönetebileceklerine, öyle veya böyle çarşafa dolayabileceklerine, kaldıkları yerden ihanetlerine devam edebileceklerine inanıyorlar”

FETÖ’nün korkunç planı! Bizimle uğraşanları deşifre edin

FETÖ’nün korkunç planı! Bizimle uğraşanları deşifre edin
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem