Akbank çöktü mü? Kredi kartlarında sorun…

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Akbank özellikle kredi kartlarında sorun yaşandığı iddiaları ile gündeme geldi.

Akbank çöktü mü? Kredi kartlarında sorun…

Kullanıcılar İnternet arama motorları ve sosyal medyanın yanısıra bankanın müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almaya çalıştı. 

Akbank'ın mobil uygulaması ve internet bankacılığına girmeye çalışan kullanıcılar hatayla karşılaştı. 7 Ekim Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren başlayan sorun, kullanıcıları endişelendirdi.

Kurum sosyal medyada bir müşterisinin paylaşımına şu yanıtı verdi; "Paylaşımınızda belirttiğiniz konu hakkında ilgili birimlerimiz çalışmakta olup, konunun en kısa sürede çözümlenmesi beklenmektedir. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz."

Kredi kartı sorunu

Bankanın kredi kartlarını kullananlar ekstrelerine yansıyan tutarların hesaplarından iki defa çekildiğini gördü. Şok yaşayan kullanıcılar sosyal medyada çok sayıda paylaşım yaptı.

Akbank'tan kısa süre içinde açıklama geldi.

Açıklamada, "Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın en kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz." denildi.

Akbank çöktü mü? Kredi kartlarında sorun…

SİSTEM ARIZASI YAŞANMIŞTI

Akbank mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinde 8 Temmuz 2022 tarihinde de sistem arızası yaşanmıştı.

Akbank, resmi sosyal medya hesabından özrü mesajı yayınlamıştı.

Banka, 2021 yılının 6-7 Temmuz tarihinde de dijital bankacılık sistemlerinde sorun yaşamış, iki gün boyunca mobil hizmet verememişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem