Ahmet Külekçi Filistin'de yaşanan vahşete tepki gösterdi

Haber61 köşe yazarı Ahmet Külekçi Filistin de yaşanan vahşete tepki gösterdi.

Ahmet Külekçi Filistin'de yaşanan vahşete tepki gösterdi

Küresel Gazeteciler Konseyi Trabzon İl Temsilcisi Haber61 köşe yazarı Ahmet Külekçi Filistin de yaşanan vahşete tepki gösterdi.

Batı Şeria'da Filistin kamplarına baskınları haber yapan El Cezire muhabiri 25 yıllık gazeteci Shireen Abu Akleh'in İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu başından vurularak öldürülmesine tepki gösteren Küresel Gazeteciler Konseyi Denetleme Kurulu Başkanı ve Trabzon Temsilcisi Ahmet Külekçi "yazıklar olsun ki İsrail askerleri acımazsızlıgını bir kez daha gösterdi.Bu vahşeti kınıyor ve lanetliyorum..Herkesin gözü önünde işlenen bu korkunç olay karşısında dünya ne yazık ki yine susacak ve  üç maymunu oynamaya devam edecek..Basın çalışanları artık haber yapmasın orada yaşananları aktarmasın diye böyle cinayetler işleniyor..Elbet bu zulüm bitecek Filistin halkları özgürlüğüne kavuşacak.. 51 yaşında ölen meslektaşımızın üzerinde sadece "basın" yazıyordu..Basın susmayacak..Nerede bir zalimlik varsa basın oradan ses verecek..Eğer bunu başaramazsak yani basın susarsa işte o zaman her şey biter.Kötüler kazanır savaşlar bitmez akan kan durmaz." dedi.

Ahmet Külekçi Filistin de yaşanan vahşete tepki gösterdi.

Ahmet Külekçi Filistin de yaşanan vahşete tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem