Adnan Günnar: “Seferberlik Anlayışıyla Çalışacağız"

Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Seferberlik Anlayışıyla Çalışacağız” dedi.

Adnan Günnar: “Seferberlik Anlayışıyla Çalışacağız"

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 4 Aralık Cumartesi günü Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Günnar; “AK Partimiz siz teşkilat mensuplarımızın, gece gündüz demeden var gücüyle çalışması ve alın teriyle, büyük hizmetlere büyük projelere  imza attı. Ülkemize çok büyük hizmetler yaptı ve yapmaya da devam edecek inşallah” dedi.

Adnan Günnar: “Seferberlik Anlayışıyla Çalışacağız

2023 seçimlerine yaklaşık 1,5 yıllık bir sürenin kaldığını belirten Milletvekili Günnar; “Teşkilat mensupları olarak bizlere düşen çok önemli görevler var. AK Parti milletimize mâl olmuş bir partidir. AK Partimizde çeşitli kademelerde Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, İl ve İlçe Yöneticisi, Milletvekili ya da başka pek çok önemli görevlerde bulunabilirsiniz ancak unutulmamalıdır ki AK Partimizde ki en büyük ve en onurlu görev AK Parti üyeliğidir. AK partinin üyeleri olarak hepimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek için kapı kapı dolaşarak yapmış olduğumuz hizmetleri, yatırımları bıkmadan usanmadan tekrar tekrar anlatmalıyız.  2023 yılı seçimlerinde tekrar ve yeniden güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı olarak iktidar olabilmek için hep birlikte seferberlik anlayışıyla çalışmalıyız” dedi.

Adnan Günnar: “Seferberlik Anlayışıyla Çalışacağız

Konuşmasında tüm dünyada yaşanan ekonomik sıkıntıya ve hayat pahalılığına da değinen Milletvekili Günnar, “Yaklaşık 2 yıldır devam eden Pandemi nedeniyle üretim ve tedarik zincirinde yaşanan sıkıntılar başta ABD, Çin, Rusya ve Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın gelişmiş ve gelişmekte olan tüm ülkelerinde ciddi ekonomik sıkıntılara ve fiyat artışına neden olmuştur. ABD, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde yaşayan arkadaş ve akrabalarımızla yaptığımız görüşmelerde bu ülkelerde de akaryakıt başta olmak üzere pek çok temel gıda maddesinde önemli fiyat artışlarının yaşandığını öğreniyoruz. Yani sıkıntı sadece ülkemize özgü değil. Ancak bütün bu ekonomik sıkıntıları geçmişte başardığımız gibi birlik ve beraberlik içerisinde teşkilatlarımızın her kademesinde görevli arkadaşlarımızla birlikte tüm gücümüzle çalışarak aşacağız ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem