Adnan Günnar'dan MÜSİAD'a ziyaret

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, MÜSİAD Trabzon şubesini ziyaret etti.

Adnan Günnar'dan MÜSİAD'a ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesini ziyaret etti.

Bir süre önce şube başkanlığı görevine seçilen Zafer Ofluoğlu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerini ileten Günnar, başkan ve yöneticiler ile Trabzon turizmini, turizm yatırımlarını, turizm sektöründe nitelikli iş gücünü, nitelikli tesisler ile turizm sektöründe istihdama ilişkin konularda görüş alışverişinde bulundu. 

Milletvekili Günnar, son yıllarda Trabzon’un turizm alanında önemli yatırımlar kazandığını ifade ederek, “AK Parti hükümetlerimiz göreve geldiği 2002 yılından buyana her zaman yatırımcının yanında olmuştur. Bu kapsamda kurulan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile, şehrimizin önemli turizm noktalarındaki otel işletmecileri, restoranlar gibi turizm tesislerine geri ödemesiz hibe desteklerinde bulundu. Ayrıca kurum ile tarım ve hayvancılık gibi bir çok sektöre de geri ödemesiz hibeler verildi. Bu hibeler sonucunda yatırımcılar yeni üretim alanları oluşturmuş, istihdama katkıda bulunmuştur” dedi.

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Zafer Ofluoğlu, Milletvekili Günnar’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İş dünyası olarak kentimizin ve ülkemizin ekonomisine katma değer sağlıyoruz. Kentimizin istihdamına katkı sağlamak, iş yapmak, markalaşmak bizlere onur veriyor. Trabzon, ekonomisi ile ihracatı ile her geçen yıl bir önceki yıla oranla büyüyor. Hedefimiz Trabzon’umuza daha çok istihdam alanları yaratacak işler yapmaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem