Abdülkadir Ömür açıklaması! "20 milyon Euro'luk teklif..."

Abdülkadir Ömür'ün menajeri gelen teklifi açıkladı.

Abdülkadir Ömür açıklaması! "20 milyon Euro'luk teklif..."

Trabzonspor'un 'altın çocuğu' Abdülkadir Ömür ile ilgili flaş bir gerçeği 21 yaşındaki futbolcunun menajeri Necdet Ergezen açıkladı.

Ergezen, geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon ve başka bir Avrupa kulübünün Abdülkadir için Trabzonspor'a 20 milyon Euro'luk teklifte bulunduğunu vurguladı.

20 milyon Euro'nun üzerinde paralardan bahsediliyordu...

21 yaşındaki orta sahanın müthiş bir çalışma örneği gösterek sakatlığını atlattığını ifade eden Ergezer, ''Abdülkadir Ömür, müthiş bir çalışma örneği gösterdi. Neredeyse 3 ay günde 3 antrenman yaptı. Tedavisini hiç aksatmadan sürdürdü. 1999 doğumlu bir oyuncu. En önemlisi sezonu oynayarak bitirdi. A Milli Takım'da oynayıp, iyi anılar bitiktireceğine inanıyorum. Sakatlık olmasaydı, bugün transferi için 20 milyon Euro'nun üzerinde paralardan bahsediliyor olurdu. Geçen sezon Sporting Lizbon, zaten Trabzonspor'a 20 milyon Euro teklif etti. Başka bir Avrupa kulübü de aynı teklifte bulundu'' diye konuştu. (Radyospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem