Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı, yok mu?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 25. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin sevenleri yeni bölüme dair detayları araştırmaya başladı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı, yok mu?

Arama motorlarında "Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı, yok mu?" sorusunun cevapları araştırılıyor. Peki 25. bölümde neler olacak? Konusu ne? Oyuncuları kim?. Gelsin Hayat Bildiği Gibi her perşembe Show TV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Sadi, Songül, Melike, Kıvanç ve Derya'nın içinde bulunduğu karmaşık durumlar 25. bolümde de devam edecek. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam var mı, yok mu? 25. bölümde neler olacak? Konusu ne? Oyuncuları kim?.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİN GİBİ BU AKŞAM VAR MI?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 12 OCak Perşembe saat 20.00'de, 25. bölümünyle ekranlara gelecek.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 25. BÖLÜM KONUSU

Serdar'ın avukatı Vedat'ın adresinde bulunmaması organizenin avukata ulaşmasını engellerken muhbirlerden elde edilen bilgiler Taylan ve Songül'ü hiç alışık olmadıkları bir dünyayı ziyaret etmek zorunda bırakır.

Aygün'ün Melek'i eve döndürme planı sonunda işe yarar ama bu sefer Aygün için hiçbir şey beklediği gibi gitmeyecektir.Gizem'in tamirhaneye yaptığı sürpriz ziyaret Araz'ın hoşuna giderken konuşma sonundaki Araz'ın hamlesi Gizem'in aklını iyice karıştırır.Yeni delillerin değerlendirilmesi için toplanan mahkeme sonucunda evine dönen Mert, Kıvanç'la ilgili öğrendiği gerçekler karşısında ne yapacağını bilemez.

Taylan ve başsavcı ulaştıkları delillerle bazı gerçeklerin farkına varır. Sadi ve Songül ise yarım bıraktıkları ziyareti tamamlamak üzere röportaj için Servet'in köşküne gelmişlerdir.Köşkteki tek silahlı kişinin Servet olmaması Sadi ve Songül'ü zor bir durumda bırakır. Sadi'nin kimliği açığa çıkacak mıdır?

KONUSU NE?

Derya, yıllar önce zorunlu hizmetini bir askeri hastanede yaparken tanıştığı Sadi Payaslı ile büyük aşk yaşarken, Payaslı'nın bir veda mektubu bırakarak sırra kadem basmasıyla büyük hayal kırıklığı yaşamış bir kadın. Sadi Payaslı ile yeniden yollarının kesişmesi ise yıllardır gizlenen sırların ortaya dökülmesine neden olacak! Sadi Payaslı ise asla unutamadığı sevgilisi Derya'yla karşılaşınca hayatı iyice kördüğüme dönecek.

Kirli geçmişini ardında bırakıp polisle yaptığı işbirliği sonucunda coğrafya öğretmeni olarak yeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı ve atandığı Karabayır Lisesi'nde tanıştığı, yolu ıslahevinden geçmiş ve kendilerine verilen ikinci şansı kullanmak isteyen beş gencin çarpıcı hikayesini anlatacak dizi için geri sayım sürüyor.

-OYUNCULARI

-Özge Özberk (Derya)

-Devrim Özkan (Songül)

-Nilsu Berfin Aktaş (Gizem)

-Mustafa Açılan (Araz)

-Özgü Delikanlı (Mert)

-Ayşe Kırca (Yeliz)

-Sanem Babi (Aylin)

-Onur Özer (Zülfikar)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv