Trabzonspor, Süper Lig'in 24'üncü haftasında yarın sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Trabzonspor Rizespor'a hazır
Yayınlanma:
Güncelleme:
Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
115
215
Teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde saat 16.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştiren bordo mavililer, daha sonra kampa girerek Çaykur Rizespor maçı saatini beklemeye başladı.
315
Sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Ahmet Canbaz, Yusuf, Hosseini ve Sturridge antrenmanda yer almadı, Pereira ise takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığının ardından tedavisi tamamlanan Nwakaeme de takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.
415
Trabzonspor, yarın saat 17.00'de sahasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.
515
615
715
815
915
1015
1115
1215
1315
1415
1515
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir