Trabzonspor'un eski futbolcularından Erman Özgür, bordo mavililerin 5-1 kazandığı Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Tivibuspor'da değerlendirmelerde bulundu.
"Trabzonspor dünyadaki her takımı tehdit eder"
19
29
Erman Özgür'ün yorumlarından Haber61'in derledikleri şöyle;
39
Hamsik ve Bakasetas'ın iş yaptığı Trabzonspor sezonun en görkemli başlangıcını yaptı.
49
Sezon genelinde İsmail Köybaşı solbek sorununu çözer. Sol bek takviyesine bence gerek yok.
59
Oynadıkları oyundan keyif alan ve soğukkanlı bir takım. Bakasetas her geçen gün çok iyi bir transferim diye bağırıyor. Türkiye'nin en etkili orta saha oyuncularından biri. Farklı becerileri var.
69
Trabzonspor'da negatif şeyler bulmak zor ama mesela Berat bıraktığı yerde başlamadı. Uğurcan bizi öyle performanslara alıştırdı ki, yediği gol kötüydü. Hugo ile Edgar'ın da biraz daha takıma ayak uydurduğunda daha iyi olacağını düşünüyorum. Kolay gol bulunca savunma biraz yumuşuyor bunu da hoş görmek lazım.
79
Trabzonspor'da potansiyeline baktığınızda oyunculara tek tek baktığınızda dünyada her takımı tehdit edebilecek bir takım. Roma elbette favoridir ama Trabzonspor zorlayacaktır.
89
Bu sene iki oyuncunun gol krallığı için yarışacağını düşünüyorum Ama bu Cornelius değil. Trabzonspor çok gol atar Hamsik, Bakasetasu2026 Gol krallığında sürpriz isimler çıkacak Trabzonspor'da.
99