Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'ndan Trabzon halkına teşekkür.
Trabzon sokaklarında son durum! Zorluoğlu teşekkür etti
124
224
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, iki gün süren sokağa çıkma yasağına riayet eden Trabzon halkına teşekkür etti.
324
İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelge ile cuma gece yarısından itibaren başlayan sokağa çıkma yasağının ardından Trabzon'da sessizlik hakim olurken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların yardımına koştu.
424
ÖNCÜ ŞEHİR TRABZON
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon halkının sokağa çıkma yasağına riayet etmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek “Trabzon, devletinin aldığı kararlara uyma noktasında öncü bir şehir olduğunu bir kez daha gösterdi.
524
Sağlık çalışanlarımız ve genelge ile istisna tutulan iş kollarımız haricinde sokağa çıkma yasağına riayet edilmesinin mutluluğunu yaşıyorum.
624
Büyükşehir Belediyesi olarak yasağın başladığı andan itibaren her alanda görevimizin başındayız.
Ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.
724
Yine en önemli görevlerimiz arasında gördüğümüz sahipsiz canlarımızı besleme çalışmalarına 18 ilçede yoğun şekilde devam ediyoruz.
Zabıta ekiplerimiz halkımızın sağlığı için fırınlarda hijyen denetiminde bulunuyor.
824
Biz büyük bir özveri ile çalışırken, sokağa çıkma yasağına uyan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.
Bu süreci el ele vererek bertaraf edeceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
924
1024
1124
1224
1324
1424
1524
1624
1724
1824
1924
2024
2124
2224
2324
2424