Songül Öden’in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

2020 yılında iş insanı Arman Bıçakçı ile dünya evine giren 44 yaşındaki Songül Öden’in geçtiğimiz haftalarda hamile olduğu öğrenilmişti. 4 aylık hamile olan oyuncunun bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Songül Öden’in bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Önümüzdeki günlerde izleyici karşısına çıkacak olan Atatürk filminde Zübeyde Hanım rolünü oynayan ünlü oyuncu Songül Öden, 3 yıl önce iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenmişti. Bir süredir ABD’de yaşayan eşiyle gözlerden uzak bir hayat yaşayan oyuncu, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Ünlü çiftin bir kız bebeği olacak.

NE İSİM VERECEKLERİ BİLİNMİYOR
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, özel hayatını basından uzak yaşamayı tercih ettiği için evliliğini de göz önünde yaşamayan oyuncu 44 yaşında bebek heyecanı yaşadı. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan oyuncunun bebeğinin cinsiyeti de kız. Çiftin kızlarına ne isim vereceği de şimdiden merak konusu oldu.

ARMAN BIÇAKÇI KİMDİR?
Washington DC’de yaşayan Arman Bıçakçı Türk Ermeni asıllı iş adamıdır. Özelikle mücevher alanında yaptığı çalışmalarla tanınmaktadır. Ağustos 2020 tarihinde oyuncu Songül Öden ile evlenesi ile gündeme geldi. Arman Bıçakçı ünlü mücevher tasarımcısı Sevan Bıçakçı'nın yeğenidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Foto Galeriler