Enes Ünal'dan mükemmel gol

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nin (Eredivisie) 25. haftasındaki karşılaşmada Twente, sahasında Willem II'i 2-1 mağlup etti.  

De Grolsch Veste Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, Darrly Lachman'ın 28. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 14 dakika sonra ise sahneye Enes Ünal çıktı. Milli futbolcu, ceza sahası dışından şık bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve takımını 2-0 öne geçirdi.  

Konuk ekip, Jordy Croux'nun 70. dakikada attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Twente müsabakadan 2-1 galip ayrıldı.  Enes Ünal, son 2 maçında da fileleri havalandırmayı başardığı Eredivisie'de bu sezonki gol sayısını 12'ye çıkardı.  Ligdeki 10. galibiyetini alan Twente, puanını 38'e yükseltirken, Willem II ise 29 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar