En Popüler Ücretsiz Video Düzenleme Programları

Videolar, iletişim ve ifade şeklimizi değiştiriyor. Giderek daha fazla insan vlog kaydetme, arkadaşları ve aile üyeleriyle paylaşma, YouTube'da bilgi ve deneyimlerini paylaşma veya videoyu çevrimiçi işlerini artırmak için kullanma eğiliminde.

En Popüler Ücretsiz Video Düzenleme Programları

Giderek daha fazla yüksek kaliteli video düzenleme yazılımı ortaya çıkmakta. Video düzenleme dünyasında yeniyseniz, yeni başlayanlar için hangisinin en iyi seçim olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. Windows PC kullanıcıları için ücretsiz video düzenleme yazılımları hangisi?

Sizler için Windows için en iyi ücretsiz video düzenleme programları listesi hazırladık. Aşağıdaki listede, ihtiyaçlarınıza göre Windows PC için en iyi ücretsiz video düzenleme yazılımını seçebilmeniz için her bir video düzenleyiciye genel bakışımızı göreceksiniz.

1. InVideo.io

1. InVideo.io

InVideo video düzenleyici web tabanlı bir platform olduğundan, hem Windows hem de Mac bilgisayarlarda kullanılabilir. Hesabınıza giriş yapmak ve video oluşturmaya başlamak için herhangi bir tarayıcıyı kullanabilirsiniz (InVideo, en iyi Google Chrome için optimize edilmiştir). InVideo'nun ana hedefi, kullanıcıların 10 dakikadan daha kısa sürede harika video içeriği oluşturmasını sağlamaktır. InVideo Video Maker'ı kullanmanın en önemli avantajı, harika videolar oluşturmak için hızlı, kolay ve kullanışlı olmasıdır.

InVideo ile ilgili en iyi şeylerden biri tamamen ücretsiz olmasıdır. Ücretsiz deneme yerine, uygulamadaki tüm düzenleme özelliklerini kullanmanıza izin veren ücretsiz bir plan sunar. Tek kısıtlama, yalnızca UTF-8 dosyalarını oluşturup dışa aktarabilirsiniz.

2. Avidemux

2. Avidemux

Avidemux, Windows 10/7/8'de basit kesme, filtreleme ve kodlama görevleri için tasarlanmış ücretsiz bir video düzenleyicidir. Çeşitli codec bileşenleri kullanarak AVI, DVD uyumlu MPEG dosyaları, MP4 ve ASF dahil olmak üzere çeşitli dosya türlerini destekler.

Arayüzü çok net olduğundan, bir zaman çizelgesinden yoksundur, bu nedenle filtreler ve geçişler ekleyemezsiniz. Avidemux'un tüm tasarımı, birçok işlevin şık amaçlar için değil pratik kullanım için olmasıdır. İhtiyaçlarınız temel ise, bu ücretsiz video düzenleme yazılımı bir seçimdir. Gelişmiş video düzenleme için daha fazla kontrole sahip olmanıza izin veremez. İşin güzel yanı, video düzenleme sektöründe yeniyseniz, sorunsuz bir şekilde kullanabilir ve hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

3. OpenShot

3. OpenShot

Kırpma ve kesme gibi temel video düzenleme özellikleri sunan başka bir açık kaynaklı video düzenleyici. Ayrıca basit videolar yapmanıza yardımcı olacak birçok geçiş ve ses efekti sağlar.

Bu ücretsiz video düzenleyici, zaman çizelgesinde size sınırsız video parçası sunabilir. Birçok video ve ses klibi ekleyebilirsiniz. Ayrıca döşeme şablonları ve video efektleri içerir, bu nedenle videonuza daha fazla dokunuş yapmak istiyorsanız, bu ücretsiz video programı da size yardımcı olabilir.

Ses düzenleme için, sesinizi görselleştirmek için dalga biçimlerini kullanabilirsiniz. 70'den fazla dil içerir. Bu ücretsiz video düzenleyici düzenli olarak güncellenir, böylece her zaman kalıcı video düzenleme teknolojisini kullanabilirsiniz. Ancak açık kaynaklı bir editör olduğu ve video efektleri de sınırlı olduğu için hataları veya sorunları kendi başınıza düzeltmeniz gerekiyor.

4. VSDC Video Editor

4. VSDC Video Editor

Bu video düzenleyicinin tonlarca özelliği vardır ve ücretsiz olarak başlayabilirsiniz. Çok çeşitli filtreler, kaplamalar, geçiş efektleri ve renk düzeltme yetenekleri vardır. Bu platform, yeni başlayanların bile yaratıcı medya projelerinin keyfini çıkarabilmesi için kullanıcılara sorunsuz düzenleme deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır. Tüm popüler medya dosyalarını kolaylıkla işlemeye yardımcı olan geniş format desteği sunar.

Video/ses formatını başka bir formata özgürce dönüştürmek için yerleşik video dönüştürücü araçlarını da kullanabilirsiniz. Doğrusal olmayan bir araçtır, yani video klipleri zaman çizelgesine özgürce yerleştirebilirsiniz. Ayrıca videonuzu ücretsiz bir video düzenleyici olarak güçlü olan IG, FB ve YouTube'a aktarabilirsiniz. Ayrıca 4K ve HD videoları da düzenleyebilirsiniz. Bu özellikler her ücretsiz video düzenleyicide bulunmayabilir.

5. VideoPad Video Editor

5. VideoPad Video Editor

VideoPad, yeni başlayanlar için platformlar arası bir yazılımdır. VideoPad'in ücretsiz sürümü, video dışa aktarma seçeneklerini yalnızca iki dosya biçimiyle sınırlar. VideoPad'in arayüzüne alışmak fazla zaman almıyor ve deneyimsiz video editörlerinin ihtiyaçlarına mükemmel şekilde uyarlanmış durumda.

Sezgisel, zengin özelliklere sahip ve kullanımı kolay bir video düzenleme platformudur. Yeni başlayanlar, sürükle ve bırak tipi zaman çizelgesiyle kolay düzenlemenin keyfini çıkarabilir ve birçok geçiş, efekt ve hız ayarlama özelliği özelleştirmeyi kolaylaştırır.

Geçişleri kullanmayı seviyorsanız ve çeşitli video klipleriniz varsa, VideoPad 50'den fazla geçiş efekti içerir. Geçişleri uyguladıktan sonra, ağır çekim veya hızlı video efekti yapmak için video hızını da ayarlayabilirsiniz. Ses için, videonuzu daha detaylı hale getirmek için anlatımlar da kaydedebilirsiniz, bu da oyun severler için bir artı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem