Türk Vatandaşlarının Yurtdışı Gayrimenkul Yatırımlarında İngiltere, Dubai ve Miami Öncü Destinasyonlar Arasında

Türk yatırımcılar, dövizle kira getirisi için İngiltere, Dubai, Miami'yi; vize kolaylığı için Yunanistan ve İngiltere'yi tercih ediyor. Alternatif yatırım seçenekleri de popüler.

Türk Vatandaşlarının Yurtdışı Gayrimenkul Yatırımlarında İngiltere, Dubai ve Miami Öncü Destinasyonlar Arasında

Türk vatandaşlarının yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin artış gösterdiğine dikkat çeken CEESS Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, dövizle kira getirisi için tercih edilen rotaları ve yatırım eğilimlerini değerlendirdi.

Sarıalioğlu, "Dövizle kira getirisi için yatırımda öne çıkan ülkeler arasında İngiltere, Dubai ve Miami öncü konumda bulunuyor. Türk yatırımcılar arasında vize kolaylığı sağlayan Yunanistan ve İngiltere ise tercih edilen destinasyonlar arasında yer alıyor. Ayrıca konut yatırımlarının yanı sıra domates tarlası, şarap bağları ve otel gibi alternatif yatırım seçenekleri de popülerlik kazanıyor" dedi.

semih-sarialioglu-1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler