Türk Hava Yolları öğrenci indirimini duyurdu

Türk Hava Yolları(THY), öğrenciler için düzenlemiş olduğu yeni kampanyaya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türk Hava Yolları öğrenci indirimini duyurdu

Kaliteli hizmet anlayışı ve geniş uçuş yelpazesi ile ülkemizin en önemli kurumlarından biri olan Türk Hava Yolları, yeni bir kampanyaya daha imza atmış olduğunu duyurdu. Söz konusu kampanyasının yalnızca öğrencileri kapsadığını belirten firma, detayları aktardı. 

Son dönemlerde ekonomik göstergelerde kaydedilen olumsuz gelişmelerden ötürü arka arkaya zamlar alan uçak biletleri, milyonlarca vatandaşın mağdur olmasına sebep oldu. İndirimli biletlerden yararlanamayan ve biletlerini son dakikada almak durumunda kalan vatandaşlar aylık kazançlarını hatta belki de fazlasını hava yolları firmalarına ödemek durumunda kalırlarken özellikle öğrenciler fahiş fiyat artışından en çok etkilenen gruplar arasında yer aldı.

Yurt dışı- yurt içi fark etmeksizin arka arkaya zamlar alarak fahiş seviyelere ulaşan uçak bileti fiyatları, son dönemlerde vatandaşlardan tepki görmeye başladı. Bu noktada devreye giren Türk Hava Yolları, birçok farklı kategori altında düzenlemiş olduğu avantajlı indirim kampanyaları aracılığı ile tüketicilerin bütçelerine destek olacağını bildirdi. Son olarak öğrenciler için yeni bir kampanya düzenlemiş olduğunu duyuran Türk Hava Yolları, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Türk Hava Yolları öğrenci indirimini duyurdu

TÜRK HAVA YOLLARI ÖĞRENCİ İNDİRİMİ KAMPANYASI NİSAN 2023
Öğrenciler için yeni bir indirim kampanyası düzenlemiş olduğunu duyuran Türk Hava Yolları, söz konusu kampanyasından hem Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hem de diğer ülkelerin vatandaşlarının yararlanabileceklerini belirtti. Kampanya kapsamında sağlanması gereken en temel şartın öğrenci olmak olduğuna dikkat çeken Türk Hava Yolları, detayları kamuoyu ile paylaştı.

Web sitesi üzerinden online öğrenci kaydının gerçekleştirilmesi durumunda 10 Nisan 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek olan yurt içi uçuşlarda yüzde 50 oranında bilet indirimi tanımlanacağını belirten Türk Hava Yolları, sonrasında ise yüzde 20 oranında indirim avantajının devam edecek olduğunu bildirdi.

TÜRK HAVA YOLLARI ÖĞRENCİ İNDİRİMİ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?
Türk Hava Yolları’nın yurt içi öğrenci bileti indiriminden faydalanmak için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmamaktadır. Öğrenci bildirim işlemlerinin tamamlanmasının ardından THY Mobil uygulaması ya da THY’nin resmi internet sitesi üzerinden Miles& Smiles üyelik girişinin yapılmasının ardından indirimli bilet avantajından yararlanılabilmektedir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Ekonomi