Sigaraya zam mı geliyor? Açıklama geldi

Sigaraya zam geleceği yönünde iddialar ortaya atılırken, Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan açıklama geldi.

Sigaraya zam mı geliyor? Açıklama geldi

Sigaraya zam geleceği yönündeki iddialar sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, konuya ilişkin olarak Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan açıklama geldi.

Aybaş, X (Twiter) hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir grup sigara çeşidine 5 lira zam geçişi oldu. Diğer gruplara da zam yolda." ifadesini kullandı.

Sigara zammı ile ilgili markalardan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan, sigara zammının ne zamandan itibaren geçerli olacağı da henüz bilinmiyor.

EYLÜL AYININ BAŞINDA 5 TL ZAM GELMİŞTİ

Eylül ayının başında hemen hemen bütün sigara gruplarına 5 TL'lik zam gelmişti.

Birçok markadaki en ucuz sigara fiyatı 46-47 TL'ye çıkmış; en pahalı sigara fiyatı ise 51 TL ile 55 TL arasında değişkenlik göstermişti.

Kaynak:Habertürk

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler