Mahfi Eğilmez Trabzon’a geliyor

Hazine eski müsteşarı ekonomist Mahfi Eğilmez Trabzon’a geliyor.

Mahfi Eğilmez Trabzon’a geliyor

Önceki yıllarda Deniz Gökçe, Taner Berksoy gibi duayen isimlerinin yanı sıra Abdurrahman Yıldırım, Hakan Güldağ, Şeref Oğuz ve Vahap Munyar gibi ekonominin güçlü kalemlerini Trabzon iş dünyası ile buluşturan Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği, Hazine ve Maliye Eski Müsteşarı Ekonomist Mahfi Eğilmez’i Trabzon’da ağırlayacak.

2018 yılının değerlendirileceği 2019 yılı öngörülerin konuşulacağı toplantı 27 Aralık Perşembe günü Zorlu Grand Otel’de saat 14.30’da gerçekleştirilecek.

Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği başkanı Aytaç Aydoğan, “Ülkemizin en önemli gündemi ekonomideki gelişmeler. Herkes 2019’un nasıl geçeceğini merak ediyor. TrabzonSİAD olarak ekonomide söz sahibi kişileri şehrimize getirerek, son gelişmeleri ve onların öngörülerini birinci ağızdan dinlemeyi artık bir gelenek haline getirdik. Yaptığımız bu toplantılarda tüm katılımcılar, ilgi alanlarına göre soru sorma şansına da sahip oluyor. Sayın Mahfi Eğilmez Hazine Müsteşarlığı görevinde bulunmuş, alanında uzman bir isim. Davetimizi kırmayarak 2019 yılının hemen öncesinde Trabzon’da olmayı kabul etti. Perşembe günü Zorlu Grand otelde gerçekleştireceğimiz toplantıya, başta üyelerimiz olmak üzere; Trabzon iş dünyası, bankacılık sektörü çalışanları, ekonomi öğrencileri, basınımızın değerli temsilcileri ve ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Mahfi Eğilmez Trabzon’a geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi