Kışın yüksek fatura ödemeye son

 İGDAŞ, kış aylarında artan doğalgaz tüketimi nedeniyle yükselen doğalgaz faturaları için taksitlendirme kampanyası başlatıyor. İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), abonelerinin kış aylarında artan doğalgaz tüketimi nedeniyle yükselen doğalgaz faturaları için

Kışın yüksek fatura ödemeye son

 

İGDAŞ, kış aylarında artan doğalgaz tüketimi nedeniyle yükselen doğalgaz faturaları için taksitlendirme kampanyası başlatıyor.
 
İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), abonelerinin kış aylarında artan doğalgaz tüketimi nedeniyle yükselen doğalgaz faturaları için tüm yıla yayarak taksitlendirme kampanyasına başlıyor.
 
"Sabit Ödeme Sistemi" adı verilen bu sistemle aboneler sadece kış aylarında yüksek faturalar ödemek yerine, ödemeyi diğer aylara da yayarak, tüm yıl boyunca belirlenen sabit bir fatura miktarı ödemesi yapabilecek.
 
"Sabit Ödeme Sistemi"nde İGDAŞ aboneleri son ödeme tarihini kendisi belirleyerek bütçesini ödeme tarihine göre planlayabiliyor.   
 
Sisteme başvurularda önce doğalgaz kullanımına geçmiş olan abonenin varsa geçmiş tüketimine bakılıyor. Eğer abone yeni ise kendi sınıfındaki diğer abonelere göre tüketim miktarı belirleniyor. Sözleşmede abone tarafından belirlenen son ödeme tarihine göre aylık olarak sabit tüketimli fatura tahakkuk ediliyor.
 
Sözleşme, yapıldığı tarihe göre belli bir süreyi kapsıyor. Abonenin sözleşme bitiminde herhangi bir başvuruda bulunmaması halinde sözleşme kendiliğinden yenileniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler