Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması geldi.

Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde toplanan kabine toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merakla beklenen asgari ücret ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

"KAYIPLARI TELAFİ EDECEK BİR ARTIŞ..."

Kabine toplantısı sonrası konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem felaketine rağmen hiçbir insanımızı ihmal etmiyoruz. Yıl başında çalışanlarımızın ücretlerinde hem genel ekonomik dengeyi sarsmayacak hem de kayıplarını telafi edilecek bir artış yapılacak. Komisyon görüşmeleri 11 Aralık'ta başlayacak. İşçilerimizin onayını alacak, iş yerlerini zora sokmayacak bir süreç yönetilecek. Daha sonraki süreci atılım süreci olarak görüyoruz" dedi.

"EMEKLİLERİMİZİN HESABINA 5 BİN LİRA SÜRATLE YATIRILACAK"

Emeklilere ödenecek 5 bin lira ile ilgili olarak da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Son verilere göre istihdam 32 milyona ulaştı. İşsizlik oranı ise yüzde 9,2'lere geriledi. Çalışan emeklilerimizde serzenişlere sebep olan sıkıntıyı gideriyoruz. 4 milyon 689 bin emeklimizin hesabına bir defaya mahsus 5'e bin lirayı süratle yatıracağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler