EYT’de yaş sınırı düğümü çözülüyor Meclis'te açıklanacak

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili soruya, "Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklayacağım" cevabını verdi.

EYT’de yaş sınırı  düğümü çözülüyor  Meclis'te açıklanacak

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinde 'yaş sınırı' tartışmaları devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den heyecanlandıran açıklama geldi.

Kadınlarda 48, erkeklerde 50 yaşın gündeme geldiği konuyla ilgili soruya cevap veren Bakan Bilgin, "Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklayacağım" diye konuştu.

'YAŞ SINIRI' MERAKLA BEKLENİYOR
Aralık ayı içerisinde Meclis'e gelmesi beklenen emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesiyle ilgili Beştepe'de geçtiğimiz gün önemli bir toplantı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati katıldı. 

AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı'nın da yer aldığı kritik toplantıda 'EYT'de yaş sınırı düzenlemesine gidilebilir' görüşü çıktığı öğrenildi.

Buna göre kadınlarda 48, erkeklerde 50 yaş sınırı gündeme geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi