Döviz kurlarında dikkat çeken hareketlilik! Dolar ve Euro ne kadar?

Döviz piyasaları, Merkez Bankası Başkanı'nın enflasyon tahminlerinde bir güncelleme yapmadığını açıklamasının ardından dikkatle izleniyor.

Döviz kurlarında dikkat çeken hareketlilik! Dolar ve Euro ne kadar?

Döviz piyasasında, Merkez Bankası Başkanı'nın bugün enflasyon tahminlerinde bir değişiklik olmadığını açıklaması sonrasında, dolar kurunun 30 TL seviyesini aşmasının ardından piyasaların tepkisi merakla bekleniyor.

Güne yatay bir seyirle başlayan dolar/TL, 30,6000 seviyesinden işlem görürken, euro/TL ise 33,1030 seviyesinde hareket ediyor.

Yatırımcılar, doların önceki günkü yüzde 0,1'lik artışının ardından güne nasıl bir performans ile başlayacağını merak ederken, dolar/TL kuru saat 11.10 itibarıyla yatay seyirle 30,6000 seviyesinden işlem görüyor.

Euro/TL ise yüzde 0,4'lük bir artışla 33,1030 seviyesinden alıcı buluyor.

Sterlin/TL'nin de yüzde 0,3 yükselerek 38,7740 seviyesinden işlem gördüğü gözlemleniyor.

Dolar endeksinin önceki kapanışının hemen altında, 104 puan seviyesinde olduğu bilgisi de döviz piyasalarının genel durumu hakkında önemli bir gösterge sunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler