Benzine 25 kuruş indirim geliyor

Benzine üst üste zamların ardından indirim geliyor.

Benzine 25 kuruş indirim geliyor

Akaryakıtta art arda gelen 44 ve 28 kuruşluk zam fırtınalarının ardından bu kez bir indirim gündemde.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan yapılan açıklamaya göre, bu gece yarısından itibaren benzine 25 kuruş indirim yapılacak. Fiyatlardaki indirimin ardından benzinin litresi İstanbul'da 8,39 liradan, Ankara ve İzmir'de ise 8,48 liradan satılacak.

Uluslararası piyasalarda fiyat artışı ve dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak akaryakıta üst üste zamlar gelirken bu kez bir indirim gündemde. Önceki gün benzine gelen 44 kuruşluk zammın ardından dün akşam itibarıyla 28 kuruşluk yeni bir zam daha yapılırken Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'ndan (PÜİS) yapılan paylaşımda bu kez bir indirim müjdesi geldi.

PÜİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Uluslararası fiyatlardaki ve dolar kurundaki düşüşe bağlı olarak 28.10.2021 Perşembe gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 25 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir. Ancak fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilmektedir.

27.10.2021-28.10.2021 tarihleri arasında motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi