Benzin ve motorine indirim

Benzin ve motorin fiyatlarında indirim tutarı arttı.

Benzin ve motorine indirim

Benzin ve motorin fiyatlarında beklenen indirim daha da yüksek olacak. Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş motorlu araçların depolarına indirim olarak yansıyacak. Pazartesiyi salıya bağlayan gece, benzin fiyatında 28 ve motorin fiyatında da 29 kuruş indirim yapılacak.

Brent petrol, haftayı yüzde 1 düşüşle kapattı, akaryakıtta indirim tutarı arttı. Pazartesi günü pompa fiyatı benzinin 27-28 kuruş, motorinin 28-29 kuruş inecek.

Bu hafta Brent petrol, cepleri güldürdü. Petrol, haftayı yüzde 1 düşüşle 53 dolar düzeyinde kapattı. Uluslar arası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları da bir miktar geriledi. İç piyasada dolarda olağanüstü bir hareketlilik yaşanmadı.

Brent petrolde cuma günü yaşanan düşüşle birlikte pompada beklenen indirim tutarı da arttı. Litrede, 20 kuruş düzeyindeki indirim, 30 kuruşa dayandı. Hafta başında pompa fiyatı benzinin 27-28 kuruş, motorinin 28-29 kuruş inecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler