Bakan Şimşek açıkladı! Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek uygulanan ekonomi programının detaylarına ilişkin bilgiler verdi.

Bakan Şimşek açıkladı! Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek değerlendirmelerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katıldığı canlı yayında yöneltilen "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" yanıtını verdi.

ŞİMŞEK: SONUÇLANDIRDIĞIMIZ BİR ÇALIŞMA YOK
Kredi kartlarına düzenleme olup olmayacağı yönündeki soruya da yanıt veren Bakan Şimşek, "Önemli olan bankaların kurallara uyması, limitleri belirlerken gerçekçi beyan, belgeye dayalı olması, bu limitlerin bütünlük arz etmesi, o konulara bakacağız ama yaptığımız sonuçlandırdığımız bir çalışma yok" ifadelerini kullandı.

EMEKLİ AYLIĞI AÇIKLAMASI
Emekli aylıklarıyla ilgili de konuşan Bakan Şimşek "Bütçeyi çalışanlarımız, emeklilerimiz ve memurlarımız için seferber ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Hükümet olarak ne asgari ücretliyi ne memuru enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz. Ülkenin imkanları arttıkça bunları tabi ki halkımızla paylaştıracağız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler