Bakan açıkladı! Ödemeler hesaplara yatırılmaya başlandı
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu burs ve öğrenim kredisi ödemeleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Yayınlanma:
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu.mart ayı GSB burs ve öğrenim kredisi ödemeleri hesaplara yatırılmaya başlandı.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Bakan Kasapoğlu, bugün itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.
Bakan Kasapoğlu, ödemelerin 6-10 Mart tarihlerinde TC kimlik numarasının son numarasına göre yapılacağına dikkati çekti.TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Mart, “2” olanlar 7 Mart, “4” olanlar 8 Mart, “6” olanlar 9 Mart, “8” olanlar 10 Mart’ta ödemelerini alabilecek.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Ekonomi