Altower yeni bir soluk getirdi

Konfor Altower ile Yeniden Tanımlanıyor.

Altower yeni bir soluk getirdi

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - 

O taaa çocukken başladı.

Tezgahtarlıktan zirveye çıkmanın ne demek olduğunun iyi biliyor.

Altower yeni bir soluk getirdiTicari hayatının en virajlı dönemlerinde..

Babasının şu sözü ona yol gösterdi;

“Oğlum ekmek satacaksan hamur yoğurmayı bileceksin” 

Kendisini tanımlarken yine de yönetici falan demiyor

Altınbaş’ın bir neferi diyor ve devam ediyor; 

Ona göre çaycısından, tezgahtarına, ustasından, şoförüne kadar herkes bu ailenin en güçlü bireyi ve zincirin en güçlü halkası..

Sektörde bu denli örnek alınacak insan sayısı o kadar azki. 

İşte bu nedenle Altınbaş Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Orkun Altınbaş’la tanışmak ve sohbet etmek bana büyük keyif verdi. 

Tabiki Altınbaş Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürü İzzet Çubukçu’ya teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Türkiye’nin neresinde olursa olsun Karadeniz’i ve memleketini unutmuyor.

Bu nedenledirki, nereye giderse yine aranılan isim oluyor. Altower yeni bir soluk getirdi
 
Merkez ofislerinde Altınbaş’ın en büyük projelerinden biri Altower’u Orkun Altınbaş’tan dinledim ve hayran kaldım.

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne ayrı bir soluk getirdikleri kesin.

İşte o sohbetten çıkan ana paraglar şunlar; 

KONFOR ALTOWER İLE YENİDEN TANIMLANIYOR 
 
Altınbaş Gayrimenkul ve Yapı Geliştirme tarafından gerçekleştirilen bu çok özel konut projesine 2017’nin ilk çeyreğinde başlandı. İstanbul’un en merkezi noktalarından Göztepe’de yükselen Altower projesi tamamlandığında, Akıllı Bina Sistemi ve yirmiye yakın sosyal donatı alanına sahip olacak. Proje tesliminin 2019 yılı sonunda planlanan Altower’da, dilerseniz evinizi otel konforunda ve ev ile ilgili hiçbir şey düşünmeden kullanıma hazır teslim alabileceksiniz.

AKILLI ÇÖZÜMLER ELİNİZİN ALTINDA

Konforunuzu arttırmak için en için en ince ayrıntısına kadar her şeyin düşünüldüğü Altower, hayatın hızla aktığı İstanbul’da ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunuyor. Dünyanın en prestijli otellerinin sahip olduğu akıllı otomasyon sistemleri ile istediğiniz hizmete 7/24 ulaşma imkanı sağlıyor. Üretilen nitelikli dairelerle “Siz isteyin, biz gerçekleştirelim” mottosunu benimseyen Altower, tüm bu kurguyu ‘Akıllı otomasyon’ ile gerçekleştiriyor. Altower’a özel olarak üretilen teknolojik altyapı sistemi, istediğiniz her hizmete istediğiniz zaman bir tıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Altower yeni bir soluk getirdi

24 SAAT YAŞAYAN VE HİZMETİNİZDE OLAN BİR BİNA

Altower yeni bir soluk getirdiAltower'da akıllı ev sistemlerinin yanı sıra tüm bina ölçeğinde daha gelişmiş uygulamalar ve hizmetler yer alıyor. 24 saat yasayan ve hizmetinizde olan bina tüm bu kurguyu “Akıllı Otamasyon” ile gerçekleştiriyor. Kendinizi lüks bir otelde gibi hissedeceğiniz Altower’da housekeeping, kuru temizleme, vale gibi hizmetleri tek tuşla dilediğiniz zaman almanızı  sağlıyor. İçerisinde yine tek bir tıkla gıdadan kozmetiğe kadar her seye ulaşabileceğiniz ve ürünleri telefonunuzdaki bir aplikasyon ile alabileceğiniz bir dijital markette bulunuyor.
 
Projede yapılacak bina normal bir konut olarak görülebilir, fakat Altower teknolojinin imkanlarını yaşam alanına sığdıran benzersiz projelerden biri. Altower, ev veya özel işleriniz ile ilgili neredeyse her şeyi sizin için düşünüyor ve yapıyor. Misafirlerinizi ağırlamak istediğinizde birlikte vakit geçireceğiniz lüks bir restoranın yanı sıra kendi yemeğinizi hazırlayabileceğiniz veya restorandan şef desteği alabileceğiniz yarı profesyonel mutfak ile donatılmış Lounge alanınını kullanabiliyorsunuz. Altower, sizin arkadaşlarınız ile iyi vakit geçirmeniz için her şeyi düşünmüş ve misafirlerinizin konaklaması için evinizle aynı konforda hazırlanmış özel daireler de Altower’da mevcut. Bu özel daireleri yine sadece bir tıkla rezerve edebilirsiniz. Kısaca istiyorsunuz ve gerçekleşiyor. Örneğin, Altower’da spor yapmak isterseniz özel spor hocanızı uygulama ile seçip istediğiniz saate rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Eğer arabanızı yıkatacak vaktiniz yoksa size özel olarak sunulan vale hizmeti ile ayrıntıları düşünmenize gerek kalmıyor. Üretilen nitelikli dairelerle “Siz isteyin, biz gerçekleştirelim” mottosunu benimseyen Altower teknolojinin imkanlarını yaşam alanınıza sığdırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler