AKP'den asgari ücret açıklaması

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten MYK sonrası önemli açıklamalar

AKP'den asgari ücret açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik asgari ücret ile ilgili olarak, "Asgari ücret komisyonu, zamanında toplanacak. Herhangi bir şekilde takvimde oynama yok." dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Asgari Ücret Komisyonu'nun zamanında toplanacağını ve herhangi bir şekilde takvimde oynamanın olmadığını aktardı. 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, ekonomik saldırıların Avrupa'dan bir başkentten yapıldığı sözlerine ilişkin Çelik, “Ekonomik saldırının dış kaynaklı olduğuna dair çeşitli açıklamalar dinledik. Bunun dışarıda sistematik bir şekilde, belli açıklamalarla tırmandırılmak istenen bir süreç olduğu görülüyor. Bunun ilerde konuşulacak tarafları ve şimdi konuşulacak tarafları vardır. Şimdi konuşulacak tarafları bu kadardır. Benim bu konudaki suskunluğumdan bile bir sonuç çıkartırsınız. Saldırıların o gün kimlerin söylemleri ile gerçekleştiği, nasıl ortaya çıktığı her şekilde ortadadır. Türkiye bu kadar sistematik ve vahşi bir saldırıyı kendi imkan ve kapasitesiyle atlatmayı başarmıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler