AKP Reformlara Odaklanmalı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, seçimlerden büyük bir oy oranıyla çıkan iktidar partisini kutladığını ve halkın kendilerine çok önemli görevler verdiğini belirterek, ''Bu görevlerden en önemlisi, halkın bu tercihini doğru okuyup, Cumhuriye

AKP Reformlara Odaklanmalı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, seçimlerden büyük bir oy oranıyla çıkan iktidar partisini kutladığını ve halkın kendilerine çok önemli görevler verdiğini belirterek, ''Bu görevlerden en önemlisi, halkın bu tercihini doğru okuyup, Cumhuriyetin ve demokrasinin değerlerine birlikte sahip çıkarak, başta cumhurbaşkanlığı seçimleri olmak üzere toplumsal uzlaşmaya yaşamın her alanında öncelik vermektir'' dedi.

DEMOKRASİ SINAVI
Mustafa Koç, yaptığı açıklamada, Türk halkının, önemli bir demokrasi sınavını başarıyla verdiğini ve son aylarda giderek gerginleşen siyasi atmosfere rağmen demokratik olgunluk içinde ve yüksek katılım oranıyla seçimi sonuçlandırdığını aktardı. Mustafa Koç, ''Seçimlerden büyük bir oy oranıyla çıkan iktidar partisini kutluyorum. Halk, muhalefet partilerinden de aynı davranışla siyaset yapmalarını istemiştir'' diye konuştu.

REFORMLAR SÜRMELİ
Yeni kurulacak hükümetin tüm enerjisini, başlatılan reformları devam ettirme, eksik kalanları tamamlama çalışmalarına yöneltmesi gerektiğini ifade eden Mustafa Koç, şu görüşleri dile getirdi: ''Çünkü önümüzdeki yıllar, gelişmiş ülkelerle aramızdaki farkı kapatmamız gereken yıllar.

Bu nedenle, siyasi ve ekonomik istikrar içinde başlatmış olduğumuz ilerleme hamlesini daha da hızlandırarak sürdürmemiz, mali disiplinden ve yıllık büyüme hızımızdan taviz vermeden, cari açık ve istihdam sorunlarının üstesinden gelerek, kişi başına milli geliri Avrupa ortalamasına yaklaştırmamız gerekiyor. Biz Koç Topluluğu olarak uzun vadeli hedeflere odaklanıyor, Türkiye'nin geleceğine güveniyor ve bu gelecek için çalışıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi