Yomra Fen Lisesinde açılış

Yomra Fen Lisesinde açılış töreni yapıldı.

Yomra Fen Lisesinde açılış

Yaz tatili boyunca baştan sona onarımdan geçen Yomra Fen Lisesinde açılış töreni yapıldı. Temsili açılışa İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan, Yomra ilçesindeki okulların müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Üçüncü ve okul aile birliği üyeleri katıldı.



Etkinlikte, biyoloji ve kimya laboratuvarları, mescit, kütüphane ve toplantı salonu, Atatürk Köşesi, bakım ve onarımı yapılan diğer birimlerin açılışı yapıldı.  Açılışta laboratuvarların yapımına verdiği katkıdan dolayı Ebru Altıparmak ‘a ve mescidin yapımına katkıları nedeniyle Yahya Yedibela’ya teşekkür edilip plaket takdim edildi.

Ayrıca, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından,  15 Temmuzda bombalanan meclis binası, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Gölbaşı Özel Harekat Binasına yapılan Ankara gezisi fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi gezildi.

Yomra Fen Lisesinde açılış

Yomra Fen Lisesinde açılış

Yomra Fen Lisesinde açılış

Yomra Fen Lisesinde açılış
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim