YÖK'ten Karadeniz Turu!

Trabzon'da gerçekleştirilen YÖK toplantısının ardından YÖK Yönetim Kuruluna KTÜ Rektörlüğünce KTÜ Sahil Tesislerinde yemek verildi. YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan ve yönetim kurulunun yarın sabah Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edeceği ve ardından

YÖK'ten Karadeniz Turu!

Trabzon'da gerçekleştirilen YÖK toplantısının ardından YÖK Yönetim Kuruluna KTÜ Rektörlüğünce KTÜ Sahil Tesislerinde yemek verildi.

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan ve yönetim kurulunun yarın sabah Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edeceği ve ardından Batum'a gidecekleri öğrenildi. YÖK Başkanı Özcan'ın Cumartesi sabah 10.00'da Trabzon'dan ayrılacağı öğrenildi. Ancak Yönetim Kurulu üyelerinin Trabzon'da kalacağı Cumartesi günü ise Gümüşhane'de bulunan Karaca Mağarasını ve Bayburt'u ziyaret etmeleri bekleniyor.

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim