YÖK başkanı kararı halka bıraktı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, hakkındaki “takipsizlik” kararının Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesince kaldırılmasıyla ilgili, “Biz herkese eşit ve demokratik davrandığımızı düşünüyoruz. O istikamette yapılmış bir uygulamadır. Kararı halkımıza bırakı

YÖK başkanı kararı halka bıraktı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, hakkındaki “takipsizlik” kararının Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesince kaldırılmasıyla ilgili, “Biz herkese eşit ve demokratik davrandığımızı düşünüyoruz. O istikamette yapılmış bir uygulamadır. Kararı halkımıza bırakıyoruz” dedi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Özcan, yaklaşık 40 gün önce hayatını kaybeden kardeşi Naciye Göztepe için Bilkent Doğramacızade Ali Paşa Camisi'nde mevlit okuttu.

Özcan, cami girişinde, basın mensuplarının, Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesinin kararını hatırlatması üzerine, bu konudaki açıklamasını dün bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla yaptığını anımsattı. Özcan, “Bekleyelim, bu bir süreç. Ne olacağını göreceğiz ama biz herkese eşit ve demokratik davrandığımızı düşünüyoruz. Bu istikamette yapılmış bir uygulamadır. Kararı halkımıza bırakıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim