YÖK Başkanı horozunu hediye etti

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Bilkent ahalisine 'illallah dedirten' erken öten Çin horozunu, Facebook'ta kendisini takip eden 2011'inci arkadaşına hediye etti. Başkan Özcan, sosyal paylaşım siteleri üzerinden kaynaşmaya çalıştığı öğrenciler, aka

YÖK Başkanı horozunu hediye etti

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Bilkent ahalisine 'illallah dedirten' erken öten Çin horozunu, Facebook'ta kendisini takip eden 2011'inci arkadaşına hediye etti.

 

Başkan Özcan, sosyal paylaşım siteleri üzerinden kaynaşmaya çalıştığı öğrenciler, akademisyenler ve velilerle kurduğu 'Bize de bekleriz' muhabbetinin ardından, YÖK'ün bahçesinde beslediği horozunu, Facebook hesabında arkadaşı olacak 2011'inci kişiye, hediye etti.

 

2011'in ocak ayında açtığı hesabında dün itibariyle takipçi sayısı 948'e ulaşan Özcan, sayfasından YÖK'te yürüttüğü çalışmalarının yanı sıra özel hayatına ilişkin gelişmeleri de paylaşıyor. Öğrencilerin formasyon talepleri, çocuk gelişimcilerin sıkıntıları, türban sorunu da gelen mesajlar arasında yer buluyor. Özcan takipçi sayısını arttırıp daha çok kitleye ulaşma çabasında.

 

Bilkent'te erken öttüğü için şikâyetlere neden olan Çin horozunu 2011'inci takipçisine hediye eden Özcan, böylece bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim