Yılda 95 TL'ye yabancı dil öğrenin

Dünya’ da 8 milyon kişinin kullandığı TELL ME MORE ile kolayca bir ya da daha fazla yabancı dil öğrenebilirsiniz. Seçtiğiniz yabancı dili öğrenirken aynı zamanda Ödüllü Ses Tanıma Teknolojisi ile pratik yaparak telaffuzunuzu en iyi şekilde geliştirebilirsiniz. Yüzlerce senaryodan oluşan videolara sahip olan sistem iş ve günlük yaşamda sıkça karşılaşılan olayları canlandıran diyaloglar da içeriyor.

Yılda 95 TL'ye yabancı dil öğrenin

Amerikan İngilizcesi, İngiliz İngilizcesi, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Almanca ve Flemenkçe dillerinde eğitim veren TELL ME MORE, seviyenize uygun 10.000’ den fazla alıştırma, orijinal konuşmacılardan dinleyeceğiniz ve aynı zamanda telaffuz edeceğiniz senaryolar ile dil gelişim sürecinizi zevkli hale getirerek ihtiyacınız olan motivasyonu en iyi şekilde sağlayacaktır.

Üstelik istediğiniz yerden 7 gün 24 saat bilgisayar başında tüm bu özelliklerden faydalanabilirsiniz

Bu bir reklamdır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim