Vali Okutan'a ödül verildi

Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından verilen Çocuk Hakları İlk Adım Ödülü ve Çocuk Hakları Çocuk Dostu Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından Sakarya Valiliği sırasında Koç Vakfı'ndan aldığı ödülle annesi adına okul ya

Vali Okutan'a ödül verildi
Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından verilen Çocuk Hakları İlk Adım Ödülü ve Çocuk Hakları Çocuk Dostu Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından Sakarya Valiliği sırasında Koç Vakfı'ndan aldığı ödülle annesi adına okul yaptıran Vali Nuri Okutan, bu örnek davranışı, yararlı çalışmaları, çocuğa ve çocuk haklarına gösterdiği özen ve önem nedeniyle kendisine verilen İlk Adım Ödülü'nü düzenlenen törenle aldı.

Türkiye Çocuk Zirvesi tarafından düzenlenen ödül töreninde konuşan Vali Okutan, İlk Adım Ödülü'ne layık görülmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederek, “Geleceğimizi garanti altına almak için çocuklarımıza ve eğitime yatırım yapmak durumundayız. Köprü, yol, su, elektrik yatırımlarının dörtte birini insanın kendisine yapabilirsek insanlığa daha fazla hizmet etmiş oluruz kanısındayım. Bunun için görev anlayışım içerisinde insana yatırımı önemsemekteyim. Görev yaptığım yerlerde yetimlere, yoksullara, garip-gurebaya, yaşlılara yönelik çalışmaları öncelemekteyim. Bu alanda yapılacak olan hizmetler diğer alanlarda yapılacak olan çalışmaları hem daha anlamlı kılacak hem de motive edecektir. Ayrıca, bu hizmetleri sosyal sorumluluk gereği yapmak durumundayız.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler