Vali LYS yasağını deldi mi?

 Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, oğlunun Lisans Yerleştirme Sınavı'na İstanbul'daki bir okulda girdiğini belirterek, oğlunu eşiyle dışarda bekledikleri sırada davet üzerine müdür odasında çay içip dışarı çıktıklarını söyledi. Vali Bektaş, oğlunu sabah LY

Vali LYS yasağını deldi mi?

 

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, oğlunun Lisans Yerleştirme Sınavı'na İstanbul'daki bir okulda girdiğini belirterek, oğlunu eşiyle dışarda bekledikleri sırada davet üzerine müdür odasında çay içip dışarı çıktıklarını söyledi.

 

Vali Bektaş, oğlunu sabah LYS'ye gireceği İstanbul'daki okula götürdüklerini, eşi ile kendisinin de dışarda beklediğini kaydetti.

 

Daha sonra kendilerinin dışarda beklediğini öğrenen okul müdürünün yanlarına gelerek, kendisini ve eşini çay içmeye davet ettiğini dile getiren Bektaş, şöyle devam etti:

 

''Ancak kendisine kahvaltı yapmadığımızı söyleyerek teşekkür ettik ve oradan ayrıldık. Daha sonra okula tekrar geldik. Müdür bey kapıya geldi bizi odasına çaya davet etti ve ben ve eşim gidip odasında çay içip ayrıldık. Okul müdürünün çay davetini kıramadık. Odasında çay içip indik. Hiçbir şekilde veliler de rahatsızlık belirtmediler. Okul binasında oğlumla da karşılaşmadık. Oradaki tüm çalışanlar da gözetmenler de zaten şahitlerdir.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim