Üniversiteye kayıt için son fırsat

 ÖSYM, 2012-ÖSYS sonuçlarına göre ek yerleştirme yapılacağını bildirdi. Adaylar, ek yerleştirme tercihlerini 27 Eylül-1 Ekim 2012 tarihleri arasında yapacak.2012-2013 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırm

Üniversiteye kayıt için son fırsat

 

ÖSYM, 2012-ÖSYS sonuçlarına göre ek yerleştirme yapılacağını bildirdi. Adaylar, ek yerleştirme tercihlerini 27 Eylül-1 Ekim 2012 tarihleri arasında yapacak.

2012-2013 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2012-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonra açılan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına 2012-ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirme yapılacak.

BAŞVURU SÜRESİ UZATILMAYACAK

Adaylar, 2012-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, 27 Eylül-1 Ekim 2012 tarihleri arasında başvuru merkezleri aracılığıyla veya İnternet üzerinden bireysel olarak kendileri yapabilecek. 2012-ÖSYS merkezi ilk yerleştirmede tercih işlemi yapılabilen tüm Ortaöğretim Kurumu (Okulu) Müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ÖSYS'de Başvuru Merkezi olarak görev yapacak. Başvuru süresi ise uzatılmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim