Uğur müjdeyi Trabzon'da verdi

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Haluk Gürgen ile Trabzon Uğur Lisesi’nde incelemelerde bulundu.Trabzon Akçaabat’ta yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Yücel

Uğur müjdeyi Trabzon'da verdi

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Haluk Gürgen ile Trabzon Uğur Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

Trabzon Akçaabat’ta yönetim kurulu üyeleriyle görüş alışverişinde bulunan Yücel iki yıl önce pilot uygulamasına Türkiye’nin üç ilinde başladığımız Uğur Lisesi’nin kurucu okullarından biri olan Akçaabat Uğur Lisesi’nde bulunmaktan gurur duyduğunu ve okulun Trabzon’daki çalışmalarından övgüyle bahsedip ekibin kalitesine dikkat çekti.

Trabzon’daki yatırımların bu ekiple artarak devam edeceğini belirtti ve okulun gelecekteki uygulamalarıyla ilgili müjdeler verdi.

WASHİNGTON D.C. VE TORONTO’DA ÜCRETSİZ DİL EĞİTİMİ FIRSATI

47 yıllık birikimlerini eğitime kattıklarını belirten Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Kariyer Odaklı Özgün Eğitim Sistemi” ile Türk eğitimine yeni bir nefes olduklarını belirtirken, dil öğretimini yurt dışına taşımak isteyen öğrencilere, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Washington D.C. ve Toronto’daki dil okullarında bir aylık ücretsiz İngilizce eğitim verileceğini belirtti.

dsc_1093.jpg

AKADEMİK KUR SİSTEMİ

Yücel, dönüşümden sonra okullarda uygulanacak eğitim programını da şu sözlerle anlattı: “İki kademeli eğitim modeli ile I. kademede öğrencilerin akademik becerileri ölçülür, kariyer planlamaları yapılır ve mesleki gelişimleri izlenir. II. kademede, belirlenen hedefler doğrultusunda üniversiteye giriş sınavlarına hazırlık çalışmaları yapılarak, sınav kaygısı ortadan kaldırılır."

RAKAMLARLA BAHÇEŞEHİR UĞUR EĞİTİM KURUMLARI:

•    Kurumun sadece bu yıl eğitime yaptığı yatırım 430 milyon TL.
•    2015-2016 eğitim-öğretim yılında 3800 kişi istihdam edildi.
•    Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla, Türkiye’ye yeni eğitim kurumları kazandırdı. 2015 yılı itibariyle 165 yeni Uğur Lisesi ile öğrencileri geleceğe hazırlamayı hedefliyor.

UĞUR LİSELERİNİN EN BÜYÜK 3 HEDEFİ:

•    Uğur Liselerinde eğitim alan öğrenciler hem Türkiye’deki hem de dünyadaki kaliteli üniversitelerde okuyabilecek.

9. ve 10. Sınıftan itibaren Uğur Liselerinde eğitime başlayan öğrencilere yabancı dili mükemmel seviyede öğretilmesi hedeflenmektedir.  Dil öğrenimini yurt dışına taşımak isteyen öğrencilere, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Washington D.C ve Toronto’daki dil okullarında okuma fırsatı sunulacaktır. Dünya vatandaşlarını yetiştirmeyi hedefleyen Uğur Liselerinde, yoğunlaştırılmış İngilizce dil eğitim programı uygulanmaktadır. Uğur International ofisi ile öğrencilerine yurt dışında dil eğitimini pekiştirme imkânı tanırken öğrencilerini dünyanın en iyi üniversiteleri ile buluşturuyor.

•    En temel hedef ise Uğur Liseleri öğrencilerinin vatanını seven iyi insanlar olarak yetişmeleri için kılavuzluk yapmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim