Türkçe olimpiyatları yeniden başlıyor

 Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından bu yıl 11.si düzenlenecek olan Türkçe Olimpiyatları 01-16 Haziran 2013 tarihleri aralarında Aksaray’ın da bulunduğu 51 ayrı şehirde tertiplenecek.  Türkçe Olimpiyatları'nın Aksaray Tertip Komitesi, Vali

Türkçe olimpiyatları yeniden başlıyor

 

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından bu yıl 11.si düzenlenecek olan Türkçe Olimpiyatları 01-16 Haziran 2013 tarihleri aralarında Aksaray’ın da bulunduğu 51 ayrı şehirde tertiplenecek. 
 
Türkçe Olimpiyatları'nın Aksaray Tertip Komitesi, Vali Selami Altınok’u ziyaret ederek Aksaray’da yapılacak etkinlikler ve hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
 
Tertip Komitesinde yer alan Sema Eğitim Kurumları Koordinatörü Musa Angın, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr. Kadir Yıldız, Baro Başkanı Levent Bozkurt, Ticaret Odası Başkanı Ali Öztürk, Ticaret Borsası Başkanı Kemal Gümüşsoy, AGİAD Başkanı Reha Güven, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sami Köse, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet Kumkumoğlu, Müteahhitler Birliği Başkanı İsmail Gümüşssoy ve Sema Koleji Genel Müdürü Mehmet Ali Akbaş’ı valilik makamında kabul eden Vali Selami Altınok, Türkçe Olimpiyatları'nın yapılacağı şehirler arasında Aksaray’ında bulunmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek şehrin olimpiyatlara en iyi şekilde ev sahipliği yapacağını söyledi. 
 
Tertip Komitesinde yer alan Sema Eğitim Kurumları Koordinatörü Musa Angın Aksaray tertip komitesi olarak hazırlık çalışmalarını sürdürdükleri Türkçe Olimpiyatları'nın Aksaray’da yapılmasının Aksaray’da büyük heyecan uyandırdığını, organizasyonu en iyi şekilde gerçekleştirme amacında olduklarını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler