Türk Telekom Akademi KTÜ'de

Türk Telekom’un gençlere ulaşmayı ve onları geleceğe hazırlamayı hedeflediği “Geleceğe Değer” projesi kapsamında Türk Telekom Akademi, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) öğrencileri ile buluştu.Türk Telekom’un eğitim ve gelişim merkezi olan Türk Tele

Türk Telekom Akademi KTÜ'de

Türk Telekom’un gençlere ulaşmayı ve onları geleceğe hazırlamayı hedeflediği “Geleceğe Değer” projesi kapsamında Türk Telekom Akademi, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) öğrencileri ile buluştu.

Türk Telekom’un eğitim ve gelişim merkezi olan Türk Telekom Akademi’nin, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversiteli gençlere ulaşmak için hayata geçirdiği “Geleceğe Değer” projesinin üçüncü durağı Trabzon oldu.

Geleceğe Değer Projesi kapsamında ilk olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde üniversitelilere yönelik yapılandırılmış eğitim ve söyleşiler gerçekleştirildi. Proje kapsamında Türk zeka ve strateji oyunu “Mangala” oynandı, ayrıca sürpriz hediyeler dağıtıldı.

Samsun-Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde başlayan, Erzurum-Atatürk Üniversitesi ile devam eden proje 2010 yılı içinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden sonra Kayseri-Erciyes, Ankara-Ortadoğu Teknik Üniversiteleri’nde gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek. Geleceğe değer 2011 yılında İstanbul-Marmara, Diyarbakır-Dicle, Adana Çukurova, Antalya Akdeniz, İzmir Ege, Çanakkale 18 Mart ve İstanbul Teknik Üniversiteleri’nde öğrenciler ile buluşacak. Proje kapsamında Mayıs 2011’e kadar 11 ilde 12 üniversite ziyaret edilecek.

Öte yandan Proje kapsamında, konusunda uzman eğitmenler tarafından öğrencilerin genel eğilimleri yorumlanarak, eğitim hayatı sonrasına nasıl başlayacakları anlatılacak, enerjilerini ve ilgilerini yönlendirmek istedikleri alanlara ilişkin bilgi verilerek kendileri için doğru seçimleri yapmaları konusunda katkıda bulunulacak. Ayrıca, Türk Telekom yöneticilerinin iş ve öğrenim hayatlarındaki deneyimlerini paylaşacağı etkinliklerin yanı sıra gençlerin, güncel teknolojik gelişmeler ve gelecek öngörülerine ilişkin bilgilenmeleri de amaçlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler