Tunalar ödülleri dağıttı

Tunalar Otomotiv Resim Yarışması’nın ödül törenine, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, Trabzon Bölge İl İdare Mahkemesi Başkanı Turan Aslan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli,Tunalar Otomotiv Genel Müdürü Sabri Kayan, öğretmenler, öğre

Tunalar ödülleri dağıttı

Tunalar Otomotiv Resim Yarışması’nın ödül törenine, Trabzon Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, Trabzon Bölge İl İdare Mahkemesi Başkanı Turan Aslan, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli,Tunalar Otomotiv Genel Müdürü Sabri Kayan, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Tunalar Otomotiv Fiat Plaza Söğütlü Merkezi’ndeki sergi salonunda düzenlenen törende bir konuşma yapan Tunalar Otomotiv Genel Müdürü Sabri Kayan, “Öncelikle Tunalar Otomotiv Resim Yarışmasını hazırlamamızda bize yardım eden ve yönlendiren Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Yarışmamıza bu kadar ilgi gösteren okullarımız ve siz değerli öğrencilerimize, Değerli Anadolu Sigorta Yöneticilerine, Özkardeşler Boya Ltd. şti Şirketine, Özyurt Ticaret Ltd. Şti şirketine, Coşkun Ticaret şirketine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.”

Resimleriyle yarışmamıza katılan çocuklarımız birbirinden yetenekli. Yaşına uygun dikkatini verebileceği, yaratıcılığını kullanacağı, yaşıtlarıyla birarada olabileceği bir ortam bulmak ta bir o kadar zor ve önemlidir. Bizim hedefimiz, yetenekleri ortaya çıkarılmış kendine güvenen, çağdaş ve yaratıcı fikirlere sahip bu etkin bireyi oluşturmak olmalıdır.”dedi.

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı ise, “ Bana göre kendi çocuğunu eğitmek ülkeye yapılacak en büyük iyiliktir. Böylece ailelerimiz ülkesine borcunu ödemiş olur. Bu bir sosyal sorumluluktur. Tunalar Otomotiv sahibi Sayın Erol Tuna’ya bir aile reisi olarak gösterdiği bu sosyal sorumluluktan dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyorum.”dedi.

Yarışmaya katılan 450 eser arasında gerçekleştirilen değerlendirme sonucunda Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’ndan Papatya Gür’ün eseri birinciliği kazanırken, Dumlupınar İlköğretim Okulu’ndan Ilgın Mangan ikinciliği, Cudibey İlk Öğretim Okulu’ndan Hümeyra Bekar üçüncülüğü kazandı. Yarışmada, ilk üç dereceye giren öğrencilere  Tunalar Otomotiv sponsorluğunda birer dizüstü bilgisayar  Okullarına ise masaüstü bilgisayar hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler