Trabzonspor'un rektör adayı kim

Trabzonspor KTÜ Rektörlük seçiminde Trabzonspor ile iyi ilişkimler kuracak rektör adayını destekleyecek. 14 Haziranda yapılacak olan ve mevcut Rektör Prof Dr İbrahim Özen’in  yasalar gereği aday olamayacağı rektörlük seçimlerinde 4 aday prof Dr Orhan Aydı

Trabzonspor'un rektör adayı kim

Trabzonspor KTÜ Rektörlük seçiminde Trabzonspor ile iyi ilişkimler kuracak rektör adayını destekleyecek. 14 Haziranda yapılacak olan ve mevcut Rektör Prof Dr İbrahim Özen’in  yasalar gereği aday olamayacağı rektörlük seçimlerinde 4 aday prof Dr Orhan Aydın, Prof Dr Fahri Özcan, Prof Dr Süleyman Baykan ve Prof Dr Hülya Kalaycıoğlu yarışacaklar

Trabzonspor yönetim kurulu eksi rektör Prof Dr İbrahim Özen ile zaman zaman sorun yaşarken bordo mavili yönetim  14 haziranda yapılacak olan rektörlük seçimlerinde Trabzonspor ile iyi diyalog kurabilecek rektör adayını destekleyecek.

 Rektör adaylarının seçim öncesi Trabzonspor yönetimini ziyaret etmesi bekleniyor.

Konu hakkında görüşlerini sorduğumuz başkan Sadri Şener tüm rektör adaylarına başarılar dileyerek” KTÜ Trabzon için olduğu kadar bölge içinde önemli bir kurum. Adayların hepsi birbirinden değerli isimler.Trabzonspor olarak biz şunu diyebiliriz .Trabzonspor ile iyi diyalog içinde olabilecek, koordineli çalışabilecek rektör adayına destek veririz.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim