Trabzonlu öğretmen ölümsüzleştirilecek

Trafik kazısında hayatını kaybeden Trabzonlu öğretmenin Ağrı'da görev yaptığı okula kütüphane yapılacak

Trabzonlu öğretmen ölümsüzleştirilecek
Ağrı’nın Patnos ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki  Trabzonlu bayan öğretmen Berat Çivi adı ölümsüzleşecek. 
Patnosta  Tes-İş Ortaokulu müzik öğretmeni 26 yaşındaki Yunus Emre Erdoğan’ın içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayarak takla atmış ve  iki öğretmende hayatını kaybetmişti.
Hayatını kaybeden öğretmenlerden Trabzonlu Berat  Çivi için görev yaptığı  Budak Köyü ilköğretim Okulu'na kütüphane yapılması için harekete geçildi.
İLETİŞİME GEÇMEK İSTEYENLER İÇİN!
Organizasyonu üstlenen Talat Coşar Akyüz,  Merhum Trabzonlu  Öğretmen Berat Çivi adına, yöneticiliğini yaptığı  Ağrı Budak Köyü İlköğretim Okulu'na kendi adını taşıyan bir Kütüphane yapmak istediklerini belirterek” . Bu kapsamda mevcut okuldaki öğretmen arkadaşlar ile iletişime geçip, böyle bir proje başlatmak istediğimizi bildirdik.Ve zaten okulun bir Kütüphaneye ihtiyacı olduğu bilgisine ulaştık.
Herkesten  Berat Öğretmenin öğrencilerine sahip çıkmak adına Kütüphane çalışmamıza "Saklama Bağışla" diyerek elinizdeki ilk ve ortaöğretim seviyesinde okunabilecek kitapları bizimle paylaşmasını istemekteyiz.dedi
****
Kitaplarını Bağışlamak ve Berat Çivi Öğretmen Kütüphanesine destek olmak isteyenler için;
DETAYLI BİLGİ ve İLETİŞİM:
Talat Coşar AKYÜZ : 05321566643
Büşra DOKUZ : 05319916903
Bağış gönderileriniz için;
Kitaplarınızı Yurtiçi Kargo Trabzon Tanjant Şube ve Ptt Kargo Trabzon Beşirli Şube adresine Talat Coşar Akyüz adına gönderebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim