Trabzon'dan 60 kişi Bristol'e gitti

Trabzon’un ilk İngilizce Eğitim akademisi Coach English Academy; altmış kişilik ekibiyle İngiltere’nin Bristol kentine uçtu. Merkezi Kemerkaya Mahallesinde olan Eğitim Akademisinin, on beş gün süren seyahatinde öğrencilere kırk saatlik dil eğitimi program

Trabzon'dan 60 kişi Bristol'e gitti

Trabzon’un ilk İngilizce Eğitim akademisi Coach English Academy; altmış kişilik ekibiyle İngiltere’nin Bristol kentine uçtu. Merkezi Kemerkaya Mahallesinde olan Eğitim Akademisinin, on beş gün süren seyahatinde öğrencilere kırk saatlik dil eğitimi programı uygulandı. Eğitimin yanında İngiliz kültürel faaliyetleri; Moda, festival, konulu filimler ve benzeri grup etkinlikleri yapıldı. Oxford, Cambridge ve Londra şehirleri gezilerek, onların tarihi ve ünlü yapılarına ziyaretler gerçekleştirildi.(London Bridge,  London Eye,  Big Ben, Madam Tussauds…) Özel zevki olan öğrencilerinde futbol, tenis, basketbol ve kürek gibi faaliyetlere katılarak eğlendikleri öğrenildi. 

36 yılını dil eğitimine adamış, Karadeniz Teknik Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Akademik Koordinatörlüğünden emekli olan Coach English Academy ‘nin  Genel müdürü Melih TEOMETE  yaptığı açıklamada ” Kaliteli, keyifli, örnek ve günün değişen koşullarına uygun bir eğitim modeliyle kursiyerlerimizin İngilizce alanındaki tüm gereksinimini karşılamayı amaçlamaktayız.Yurt dışı eğitimi dil öğreniminin önemli bir basamağını oluşturmaktadır.Bizler üzerimize düşen bu görevi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyoruz.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim