Trabzon'da üniversite tanıtıldı

Gelişen dünya ile birlikte uluslararası düzeyde büyük bir rekabetin olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Hamdi Ünal, 1999 yılında kurulan Okan Üniversitesi'nin 10 yıl içinde farklı değişimlere kucak açtığını söyledi. Üniversitenin tüm birimlerinde 1 yıl İngili

Trabzon'da üniversite tanıtıldı

Gelişen dünya ile birlikte uluslararası düzeyde büyük bir rekabetin olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Hamdi Ünal, 1999 yılında kurulan Okan Üniversitesi'nin 10 yıl içinde farklı değişimlere kucak açtığını söyledi. Üniversitenin tüm birimlerinde 1 yıl İngilizce hazırlık programı uygulandığını ifade eden Dr. Ünal "Okan Üniversitesi, öğrencilerin sadece eğitim sürelerini değil, eğitim sonrası iş yaşamında da başarılı olmaları için programlar ve kadrolar oluşturmuştur.

Gelişen dünyamızda uluslararası düzeyde büyük rekabet vardır. Bu rekabet, ticaret, üretim ve hizmet sektöründe yoğun olarak gözlenmektedir. Kadro oluşumunda öncelikle en az 15-20 yıl deneyim kazanmış, kendi alanlarında ödül almış öğretim üyelerine öncelik tanınmıştır. Üniversitemizin tüm birimlerinde 1 yıl İngilizce hazırlık programı uygulanmaktadır. Lisans eğitiminin 1 yılı öğrencilerin farklı alanları da tanımaları açısından ortak yürütülmektedir.

Birinci sınıfın sonunda kesin olarak karar verdikleri birime geçebilmektedir. Bugün ve gelecekte tüm çalışma alanlarında Çin ve Rusya'nın dünya ticaretinin ve uluslararası ilişkilerin odaklandığı coğrafyalar olacağı gözlenmektedir. Bu nedenle üniversitemizin tüm birimlerinde Rusça ve Çince eğitime büyük önem vermektedir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim